Adatvédelmi nyilatkozat

Weboldalunk semmilyen adatkezelést nem végez. Az oldal passzív html kimeneten keresztül fut. Oldalunk mindössze lehetőséget kínál a PairDime Kft. „Pályázat 2020 maximum hatszázezer forint vissza nem térítendő támogatásra” elnevezésű pályázati kiírásának megtekintésére és a pályázat adatlapjának letöltésére.

A PairDime Kft.-nek e-mailben beküldött adatlapok a Google (Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, további elérhetőségek, levelező rendszer, felhőben történő adat és fájltárolás, valamint online dokumentumkezelés: Google adatvédelme és adatvédelmi elvei) és az ebbe tartozó külön szolgáltatások Gmail szolgáltatásaira érkeznek. Ebben az esetben a Google Inc. adatvédelmi elvei érvényesülnek.

A palyazat2020.hu tárhelyét a DotRoll Kft. (1148 Budapest, Fogarasi út 3-5., Magyarország; adószám: 13962982-2-42) biztosítja. Az adatvédelmi szabályzatuk megtalálható a https://dotroll.com/privacy-policy_dotroll.pdf linken.

Kiegészítő adatvédelem a pályázatokhoz

A pályázat során az adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a pályázatban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy:

A PairDime Kft. szavatolja, hogy a számára beküldött pályázatok semmilyen a pályázat elbírálását meghaladó felhasználásra nem kerülnek, és a pályázatok elbírálását követően törli azokat.

A PairDime Kft. kizárja a felelősségét minden, a pályázat weboldalát, illetve az azt működtető szervert ért külső támadás esetében.

Az üzemeltető minden műszakilag lehetséges intézkedést megtesz a hozzá beérkező adatlapok védelmében. Ezen adatokkal való harmadik személyek által jogellenesen elkövetett visszaélés esetén (például betörés vagy a számítógépek ellopása) az üzemeltető felelőssége kizárt. A pályázó vagy harmadik személyek az átadott adatokkal kapcsolatos kártérítési igényeinek az üzemeltetővel szemben való érvényesítését a felek közös megegyezéssel kizárják.

Az adatvédelmi szabályok elfogadásával a pályázó továbbá beleegyezik az adatlapon szereplő adatainak nyilvános adatbankban történő ellenőrzésébe.

2020. február 20.

Vissza a főoldalra!